Over Gebr. van Breda

Gebr. van Breda is een klein aannemersbedrijf werkzaam in de Grond-, Weg- en Waterbouw gevestigd in Geldermalsen. Wij hebben een ruime ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in de infrasector en zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bestratingen. Gebr. van Breda heeft een ruime ervaring in zowel nieuwbouw, als onderhoudswerkzaamheden, in bovengrondse en ondergrondse infra. Desgewenst kunnen wij ook zorg dragen voor een passend ontwerp of advies voor uw projecten.

Voor Gebr. van Breda is een goede klantenbinding van cruciaal belang voor het bestaan van onze onderneming. Hiervoor zijn twee zaken van belang: betrouwbaarheid en een hoogwaardige kwaliteit. 

Betrouwbaarheid

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat we betrouwbaar zijn, dit heeft een snelle en efficiente samenwerking tot gevolg en bevordert de kwaliteit en de algehele workflow. Om dit te bereiken en vooral te behouden is het van belang dat op een eerlijke en transparante wijze wordt gecommuniceerd met zowel onze opdrachtgevers als onze leveranciers en onderaannemers. En dat de gemaakte afspraken ook binnen het voorgestelde tijdspad worden nagekomen.

Kwaliteit

Door de platte organisatiestructuur staat de klant gedurende het gehele bedrijfsproces centraal en heeft u direct te maken met de juiste contactpersonen. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op specifieke klanteisen waardoor het beoogde resultaat snel en kostenefficient kan worden bereikt. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product te leveren wat resulteert in lagere onderhoudskosten op lange termijn. 

Geschiedenis

Gebr. van Breda is opgericht in 1976 door de drie broers Kees, Bas en Dick van Breda waarbij werkzaamheden vooral in onderaanneming van (middel)grote aannemersbedrijven in de regio werden uitgevoerd. Binnen enkele jaren is de klantenkring groter geworden en zijn er meer opdrachten verworven als hoofdaannemer bij overheden en particuliere opdrachtgevers. Vanwege deze nieuw verworven opdrachtgevers is in 1991 het besluit genomen de bedrijfsvorm om te zetten naar een besloten vennootschap om beter gesteld te staan voor de toekomst. Voor een gedetailleerde beschrijving van het onstaan van Gebr. van Breda verwijzen we u naar onze geschiedenis pagina.

Diensten

Gebr. van Breda kan u van dienst zijn op veel gebieden binnen de GWW-sector. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze diensten pagina.