Bestratingsbedrijf
Gebr. van Breda

Bestratingsbedrijf Gebr. van Breda is al sinds 1976 actief met het leggen van bestrating. Daarbij zijn wij meer dan alleen een straatmakersbedrijf en gaan wij verder dan het leggen van bestrating. Hierna houdt het niet op, wij zorgen ook voor het onderhoud en het ontwerp van de bestrating. Bij het ontwerpen wordt er niet alleen gekeken naar een logische indeling. Ook wordt gekeken naar de lange termijn en welk soort steen het best functioneert. Bij bestratingsbedrijf Gebr. van Breda streven wij, als ervaren en expert bestratingsbedrijf, namelijk naar een duurzame manier van werken en voorzien wij u graag van advies. Bestratingsbedrijf Gebr. van Breda maakt ook gebruik van machinaal bestraten en machinaal banden stellen. Hierdoor kan bestratingsbedrijf Gebr. van Breda snel en efficiënt te werk gaan.

Bestratingsbedrijf Gebr. van Breda staat voor betrouwbaarheid, jarenlange ervaring en een directe communicatie met u. Wij hebben namelijk de schaal om direct te kunnen helpen, maar zijn nog klein genoeg om u van persoonlijk advies te voorzien en kwaliteit te leveren bij elk project.

Momenteel wordt bestratingsbedrijf Gebr. van Breda vooral ingezet door aannemers in de bouw, lokale gemeenten en bedrijven. Ook voor de particulier zijn wij er en komen wij graag uw oprit bestraten! Voor zowel zakelijke afnemers als particulieren is de eerste indruk van uw locatie van belang voor bezoekers. Een nette bestrating geeft al direct een eerste indruk af aan de bezoeker. Of het nu gaat om uw oprit, het leggen van een parkeerplaats, fietspaden of renovatie bestrating, bestratingsbedrijf Gebr. van Breda zorgt voor een juist verloop van uw project met een prachtig resultaat in het eind.

U kunt bij bestratingsbedrijf Gebr. van Breda ook terecht voor grondverzet, wegenbouw en riolering voor uw project.

Projecten voor bestratingsbedrijf

bestratingsprojecten