Bestrating bedrijventerrein

Heeft u een nieuw bedrijfspand en moet u het bedrijventerrein nog bestraten? Of is het terrein rondom uw bedrijfspand toe aan vervanging? Bestratingsbedrijf Gebr. van Breda zorgt ervoor dat u een terrein krijgt voor een lange tijd. Daarbij helpen wij u al bij de inrichting van uw terrein.

Bij de bestrating van uw bedrijventerrein zijn er verschillende vragen die opkomen. Wat is bijvoorbeeld de belasting van uw bedrijventerrein? Of welke ondergrond ligt er op dit moment? Moet er verharding worden aangebracht, zo ja welke dan? Wij kunnen al deze vragen voor u beantwoorden en bestraten met alle plezier uw bedrijfsterrein!

Gaat het niet om de bestrating van een bedrijventerrein, maar bent u op zoek naar een betrouwbaar wegenbouw bedrijf? Ook voor deze werkzaamheden bent u bij Gebr. van Breda aan het juiste adres!

Marinus de Bruin

0345 57 51 93
info@bredabv.nl
Bestrating bedrijventerrein - cta marinus
Online vraag
Bel direct

Bestrating toegang bedrijventerrein

Wij snappen samen met u dat de inrit van uw bedrijfsterrein ontzettend zwaar weegt voor uw bedrijf. Dit is namelijk waar bezoekers hun eerste indruk krijgen. Het is dus van belang dat deze er strak en verzorgd uitziet. Bovendien moet hij matchen met de identiteit van uw bedrijf.

U kunt dan ook kiezen voor verschillende ontwerpen van sierbestrating. Wij kunnen u hierbij helpen maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Door de toegang van uw bedrijventerrein door ons te laten bestraten, bent u zeker van een fraaie toegang die uw bezoekers niet snel zullen vergeten.

Bedrijventerrein met parkeerplaatsen

Wanneer het voor u belangrijk is dat er veel auto’s geparkeerd kunnen worden, helpen wij u ook graag bij de aanleg van parkeerplaatsen. Daarbij bespreken wij samen hoeveel gewicht het terrein moet kunnen dragen. Zo maken we gezamenlijk de juiste keuze op het gebied van materiaal. Auto’s wegen tenslotte best wel wat kilo’s. Bovendien nemen wij al uw persoonlijke wensen met betrekking tot de parkeerplaatsen mee.

Wat ons net anders maakt dan andere partijen is dat we in de lange termijn denken en rekening houden met gebeurtenissen. Een parkeerplaats langs uw bedrijfspand kan enkel door een belijning op de bestrating, maar wat als iemand net te ver naar achteren rijdt? Met enkel belijning zit de auto direct tegen uw bedrijfspand aan. Dit kan schade veroorzaken aan zowel uw bedrijfsauto als uw pand, niet wenselijk.

Met dit soort situaties houden we bij Gebroeders van Breda rekening. Bovenstaande situatie is bijvoorbeeld simpel om te voorkomen door een verhoging aan het einde van het parkeervak te plaatsen. Zo blijven auto en pand schadevrij.Bedrijventerrein Bestraten - Gebroeders van Breda

Hoe gaan wij te werk?

In de voorbereiding wordt veel energie gestoken. Hierbij moet u denken aan planning, materiaal, veiligheid, inzet van personeel, etc. Bij de bestrating van grote bedrijventerreinen is het ook mogelijk om machinaal te bestraten.

Allereerst bespreken we het ontwerp. Dit kan uw eigen ontwerp zijn, maar wij kunnen u hier ook bij helpen. Wanneer u geheel tevreden bent over het ontwerp starten wij met het voorbereiden van de grond. Deze fase is van zeer groot belang in het proces. Dit moet namelijk goed gebeuren om verzakking van het bedrijventerrein te voorkomen. Omdat wij veel ervaring hebben in grondverzet, zorgt Gebroeders van Breda ervoor dat dit professioneel gebeurt.

Ook een goede fundering voorkomt verzakking van uw bedrijfsterrein. Bij ons bestaat de fundering in de meeste gevallen uit een puinlaag en een zandlaag. De combinatie zorgt ervoor dat uw terrein weer netjes wordt en langere tijd meekan.

Ten slotte kan de bestrating van uw bedrijventerrein beginnen. Ook hier leveren wij erg secuur werk.