Noodbestrating

Noodbestrating (ook wel tijdelijke bestrating) is dé tijdelijke oplossing voor uw bestratingsprobleem. Gebroeders van Breda kan noodbestrating aanleggen voor iedereen. Van gemeente en overheid tot bedrijfsleven en particulier. Wij helpen u graag met uw tijdelijke oplossing!

Maar wanneer heeft u nou noodbestrating nodig? Hieronder leest u in welke situaties het een oplossing biedt!

Ook voor grondverzetwerkzaamheden, de inrichting van uw terrein en wegenbouw bent u bij ons op de juiste plek!

Online vraag
Bel direct

Stilleging project

De mogelijkheid bestaat dat u bezig bent met een groot project en dat dit stilgelegd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u moet wachten op levering van materialen. Hierbij wil u misschien nog wel gebruik maken van uw oprit of pad. Of u wilt dat anderen nog gebruik kunnen maken van de weg. In deze situatie kunnen wij u helpen met noodbestrating. Zo zorgt u ervoor dat het aanzicht beter is en dat alles bereikbaar blijft voor uzelf en voor anderen.

Wanneer noodbestrating?

Gemeente en overheid
Moeten er op grote oppervlakte werkzaamheden plaatsvinden aan bijvoorbeeld de riolering onder wegen? Dan zijn wij er voor u! Werkzaamheden op grote schaal worden vaak in fases gedaan. Noodbestrating biedt u de mogelijkheid om delen van dit oppervlak toegankelijk te houden wanneer hier niet aan gewerkt wordt.

Wanneer alle werkzaamheden afgerond zijn kunnen wij u helpen bij de bestrating of asfaltering van de weg. Zodat deze fraai en duurzaam is. Het bestraten van grote oppervlakte kan machinaal.

Vaak wordt er voor gekozen om de noodbestrating enkele weken te laten liggen. Dit wordt gedaan om de grond nog wat te laten afzakken. Een voorbeeld hiervan is een opengemaakte sleuf laten zakken. Door het graven in de ondergrond is deze los geraakt. Afhankelijk van de situatie kunnen we u wellicht tijd besparen door voor u de grond voor te bereiden, zo is het mogelijk om meteen de eindbestrating te leggen.Noodbestrating - Gebroeders van Breda

Bedrijfsleven
Moet u werkzaamheden in de ondergrond van uw bedrijventerrein verrichten maar wilt u dat deze wel toegankelijk blijft? Gebroeders van Breda legt voor u tijdelijke bestrating op uw bedrijventerrein. Dit zorgt ervoor dat zware voertuigen het terrein goed kunnen bereiken. Bovendien heeft uw bedrijventerrein een mooier aanzicht dan wanneer het opengebroken zou zijn.

Na de werkzaamheden zijn wij er voor de bestrating van uw bedrijventerrein. Wij zorgen ervoor dat dit secuur gebeurd zodat het duurzaam en attractief is.

Particulier
Bent u bezig met een verbouwing waardoor uw oprit of het pad naar uw huis openligt? Dan is de noodbestrating van Gebroeders van Breda dé oplossing! Dit maakt het namelijk mogelijk om gemakkelijk met kruiwagens en/of aanhangers tot uw deur te komen. Wanneer u uw oprit of pad open laat liggen bestaat de mogelijkheid dat het zand in de loop der tijd los zal raken. Hierdoor wordt het onmogelijk om er nog doorheen te lopen met een kruiwagen of overheen te rijden met een aanhanger. Wanneer de verbouwing klaar is kunnen wij uw oprit netjes en duurzaam bestraten.