Terreininrichting

Velen vergissen zich in de hoeveelheid aspecten die onder terreininrichting vallen. Denk niet alleen aan de beplanting en decoratie van een terrein. Het gaat hierbij om de gehele inrichting. Hierin worden aspecten als logistiek, groen en functies meegenomen en met elkaar gekoppeld. Zo zorg je er met de juiste inrichting voor dat alles optimaal in balans is.

Enkele voorbeelden van inrichting zijn verharding, looproutes, parkeerplaatsen en beplanting. Wij snappen dat dit veel aspecten zijn om rekening mee te houden. Onze specialisten hebben ruime ervaring op dit gebied. Zij richten uw terrein op een logische, praktische en fraaie manier in. Dit natuurlijk geheel in overleg en afstemming met u!

Online vraag
Bel direct

Ontwerp en advies

Vanzelfsprekend kunnen we niet gelijk beginnen aan de aanleg en realisatie van het terrein. Wij maken eerst een ontwerp. Wij nemen hierin uw vragen en wensen mee en adviseren u graag over verschillende opties. Hierbij lichten wij duidelijk toe welke optie voor uw persoonlijke situatie het meest optimaal is. In deze fase wordt rekening gehouden met en een goede balans gezocht tussen uw wensen en de wet- en regelgeving. Hiervan zijn onze vakmensen namelijk goed op de hoogte. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Het uitgangspunt in de inrichting van onze specialisten zijn uw wensen en ideeën. Vanuit hier wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat het meest optimale resultaat is. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Zo hebben wij voor de gemeente Geldermalsen het terrein van het multifunctionele centrum (MFC) ingericht. Hier is een prachtige vijver aangelegd, dit brengt rust om het pand. Dus wat uw ideeën ook zijn, bespreek ze met ons en we bekijken wat er mogelijk is.

Duidelijke afspraken en planning

Wij snappen dat het fijn is om duidelijke afspraken te maken en een overzichtelijke planning te hebben. Wij stellen een realistische planning op zodat u zicht heeft op de vooruitgang van het project.

Terreininrichting - work in progress

Terreininrichting - afgerond

Aanleg, realisatie en renovatie

Nadat u geheel tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de realisatie van de inrichting. Gebr. van Breda heeft ruime ervaring in alles wat met inrichting te maken heeft. Van het machinaal bestraten van bijvoorbeeld parkeerplaatsen tot grondverzet tot het aanleggen van riolering. Wij nemen alles uit handen waardoor u één vast aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en wensen.

Niet alleen hiervoor bent u bij Gebr. van Breda aan het juiste adres. Ook voor renovatie van uw terrein kunt u bij ons terecht. Misschien hoeft niet uw hele terrein heringericht te worden? Wij bekijken samen met u of renovatie misschien de betere optie is.

Gebroeders van Breda is er voor u!
Wij zijn er niet alleen voor gemeente en overheid, heeft u een terrein om uw bedrijfspand die u wilt inrichten en weet u niet waar te beginnen? Ook voor bedrijven zorgen wij dat het terrein rondom uw pand dient als prachtig visitekaartje. Dit is tenslotte het eerste wat bezoekers en eventuele klanten zien!