Terreininrichting

Velen vergissen zich in de hoeveelheid aspecten die onder terreininrichting vallen. Denk niet alleen aan de beplanting en decoratie van een terrein. Het gaat hierbij om de gehele inrichting. Hierin worden aspecten als logistiek, groen en functies meegenomen en met elkaar gekoppeld. Zo zorg je er met de juiste terreininrichting voor dat alles optimaal in balans is.

Enkele voorbeelden van terreininrichting zijn verharding, looproutes, parkeerplaatsen en beplanting. Wij snappen dat dit veel aspecten zijn om rekening mee te houden. Onze specialisten hebben ruime ervaring op dit gebied. Zij richten uw terrein op een logische, praktische en fraaie manier in. Dit natuurlijk geheel in overleg en afstemming met u!

Online vraag
Bel direct

Ontwerp en advies over terreininrichting

Vanzelfsprekend kunnen we niet gelijk beginnen aan de aanleg en realisatie van het terrein. Wij maken eerst een ontwerp. Wij nemen hierin uw vragen en wensen mee en adviseren u graag over verschillende opties. Hierbij lichten wij duidelijk toe welke optie voor uw persoonlijke situatie het meest optimaal is. In deze fase wordt rekening gehouden met en een goede balans gezocht tussen uw wensen en de wet- en regelgeving. Hiervan zijn onze vakmensen namelijk goed op de hoogte. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Het uitgangspunt in de terreininrichting van onze specialisten zijn uw wensen en ideeën. Vanuit hier wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat het meest optimale resultaat is. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Zo hebben wij voor de gemeente Geldermalsen het terrein van het multifunctionele centrum (MFC) ingericht. Hier is een prachtige vijver aangelegd, dit brengt rust om het pand. Dus wat uw ideeën ook zijn, bespreek ze met ons en we bekijken wat er mogelijk is.

Duidelijke afspraken en planning

Wij snappen dat het fijn is om duidelijke afspraken te maken en een overzichtelijke planning te hebben. Wij stellen een realistische planning op zodat u zicht heeft op de vooruitgang van het project.

Terreininrichting - work in progress

Terreininrichting - afgerond

Aanleg, realisatie en renovatie

Nadat u geheel tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de realisatie van de terreininrichting. Gebr. van Breda heeft ruime ervaring in alles wat met terreininrichting te maken heeft. Van het machinaal bestraten van bijvoorbeeld parkeerplaatsen tot grondverzet tot het aanleggen van riolering. Wij nemen alles uit handen waardoor u één vast aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en wensen.

Niet alleen voor terreininrichting bent u bij Gebr. van Breda aan het juiste adres. Ook voor renovatie van uw terrein kunt u bij ons terecht. Misschien hoeft niet uw hele terrein heringericht te worden? Wij bekijken samen met u of renovatie misschien de betere optie is.

Terreininrichting; Gebroeders van Breda is er voor u!
Wij zijn er niet alleen voor gemeente en overheid, heeft u een terrein om uw bedrijfspand die u wilt inrichten en weet u niet waar te beginnen? Ook voor bedrijven zorgen wij dat het terrein rondom uw pand dient als prachtig visitekaartje. Dit is tenslotte het eerste wat bezoekers en eventuele klanten zien!
Terreininrichting - liesdel te nieuwpoort header new

Herinrichting Liesdel e.o. te Nieuwpoort

“Het best beoordeelde plan met een aanzienlijk hoge score!”

Nieuwpoort 2019-2020 Overheid

In de zomer van 2019 is Gebr. Van Breda begonnen met het vervangen van riolering in verschillende

Terreininrichting - liesdel te nieuwpoort 1
Terreininrichting - liesdel te nieuwpoort 2

Direct meer informatie vragen over Gebr. van Breda?

Terreininrichting - herinrichting zaltbommel header new

Herinrichting fase 1 Binnenstad Zaltbommel

“Een prachtig verzorgde binnenstad met de toepassing van gebakken materialen.’

Zaltbommel 2017 Overheid

Eind 2017 heeft Gebr. Van Breda, in opdracht van Gemeente Zaltbommel, de Oliestraat, Nutstuin, Kloosterstraat en de parkeerplaats aan de Karstraat opnieuw ingericht. Deze locaties zijn gelegen in het centrum van Zaltbommel.

Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden zijn gebakken materialen toegepast. Zo zijn de rijbanen en parkeervakken grotendeels voorzien van nieuwe straatbakstenen. En zijn de voetpaden voorzien van oude gebakken waalformaat stenen. Deze waalformaatstenen zijn met vakmanschap ‘onder de hamer’ aangebracht. Vanwege de maatafwijking was dit de meest passende techniek om het beste resultaat te bereiken.

Terreininrichting - herinrichting zaltbommel 1
Terreininrichting - herinrichting zaltbommel 2

Direct meer informatie?

Terreininrichting - MFC Geldermalsen header

Terreininrichting MFC Geldermalsen

“Van riolering en fundering tot aan het aanleggen van de duurzame kleurvaste stenen en tegels. Binnen een korte periode hebben we de hele buitenruimte van het MFC succesvol ingericht.”

Geldermalsen 2015 Overheid

In opdracht van Gemeente Geldermalsen heeft Gebr. Van Breda het terrein van het multifunctionele centrum (MFC) opnieuw ingericht. Een uitdagende klus vanwege de korte beschikbare tijd voor de opening van het gebouw. Allereerst hebben we de riolering aangelegd en het grondwerk voor zowel de bestrating als de vijver aan de voorzijde uitgevoerd. Vervolgens hebben we de bestrating aangelegd.

De bestrating bestaat uit stenen en tegels met een duurzame kleurvaste deklaag. De door Gemeente Geldermalsen geselecteerde stenen waren namelijk niet de beste keuze voor deze opdracht. Ons advies was om gebruik te maken van stenen en tegels met een kleurechte deklaag. Hierdoor is dit project een visitekaartje van Geldermalsen geworden.

We zijn uiteindelijk zes maanden bezig geweest met het gehele project. Hierbij hebben we geadviseerd en de bestrating en het grondverzet uitgevoerd.

Terreininrichting - MFC Geldermalsen 1
Terreininrichting - MFC Geldermalsen 2

Direct meer informatie?