MFC Geldermalsen

Vanuit gemeente Geldermalsen kreeg ons bestratingsbedrijf opdracht om het terrein van het multifunctionele centrum (MFC) in te richten. Gezien de korte beschikbare tijd voor de opening van het gebouw was dit nog een hele klus.

Naast het aanleggen van de bestratingen hebben we eerst de riolering moeten aanleggen en het grondwerk moeten uitvoeren voor zowel de bestratingen als de vijver aan de voorzijde. Wij zijn zeer trots op dit project omdat wij meerdere verbeteringen en optimalisaties hebben doorgevoerd. Deze optimalisaties hebben de klant veel geld bespaard en zijn ook nog eens duurzame oplossingen!

We hadden namelijk een nieuwe berekening gemaakt wat betreft de diameter van het riool. Op deze manier kwamen we erachter dat niet alle rioolbuizen een bredere diameter moesten krijgen, maar de rioolbuizen van een kleinere diameter naar een grotere diameter konden overlopen. Op deze manier is het riool verbeterd en zullen er minder snel verstoppingen ontstaan.

De stenen die in eerste instantie gekozen waren, waren niet de beste keuze voor dit project. Daarom hebben wij ook hier advies gegeven. Het was voor dit project beter om gebruik te maken van tegels en stenen met een kleurechte deklaag, deze zijn uiteindelijk dan ook gebruikt voor de bestrating.

Het gehele project heeft uiteindelijk een half jaar geduurd. Echter hebben wij naast het bestraten en adviseren ook het grondverzet uitgevoerd.

Ga terug naar de overzichtspagina van ons bestratingsbedrijf of rioleringsbedrijf.

Online vraag
Bel direct