Terrein van Volvo

Voor Volvo in Beesd hebben wij diverse werkzaamheden aan het terrein uitgevoerd. De opdracht kwam binnen via Bouwbedrijf JCVANKESSEL. Beginnend met een onderzoek en inmeting van de bestaande situatie. Op basis van dit onderzoek hebben onze specialisten een uitvoeringsontwerp opgesteld. Omdat het gehele terrein onder handen is genomen, hebben wij het meest optimale eindresultaat kunnen neerzetten.

We hebben het plan goed doorgesproken. Zo was de wens voor een eenduidige uitstraling met overige parkeerterrein groot. Nadat het plan goed doorgesproken was, zijn we begonnen aan de uiteenlopende werkzaamheden. Zo hebben we ongeveer 4.500 m² asfaltverharding en fundering opengebroken met rupskranen en asfaltfrezen. Dit om het te vernieuwen met asfaltspreidmachines. We hebben een nieuwe fundering aangebracht onder een nieuw profiel. Verder hebben onze specialisten ook riolering voor carports en terreinafwatering aangebracht.

Online vraag
Bel direct

Een groot bedrijf

Volvo is een heel groen bedrijf. Daarom was het noodzakelijk dat er ook mantelbuizen, kabels en leidingen werden aangelegd voor zonnepanelen, laadpalen en overige installaties. Hierbij hebben wij ook gelijk de laadpalen geplaatst.

Natuurlijk heeft Gebr. van Breda ook nieuwe bestrating geleverd en aangebracht. Dit voor een oppervlakte van 5.500 m². Deze is machinaal uitgevoerd door middel van rupskranen en mechanische stenenklemmen. Het overige buitenterrein hebben we opnieuw ingericht. Hierbij is het hoogteprofiel geoptimaliseerd. Ook is ongeveer 6.500 m² asfaltverharding met reparatievakken en tussenlagen vervangen en versterkt. Hierbij hebben we een gemodificeerde asfaltdeklaag aangebracht.

De uitdaging in dit project zat hem in de belijning van de parkeervakken. Deze moet naadloos aansluiten omdat dit zichtlijnen zijn. Onze specialisten hebben veel zorg en aandacht besteed hieraan. Voorafgaand is een grootschalige opname gedaan van de situatie zodat het eindresultaat optimaal is.

Ga terug naar de overzichtspagina van ons bestratingsbedrijf.