Grondverzetbedrijf
Gebr. van Breda

Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. van Breda verzorgt al uw werkzaamheden op het gebied van grondverzet. Voordat een project van start kan gaan, is het vaak nodig dat een grondverzetbedrijf werkzaamheden uitvoert om het terrein klaar te maken voor gebruik. Dit wordt ook wel het bouw- en woonrijp maken van de grond genoemd. Grondverzet houdt in dat er grond uitgegraven of opgehoogd moet worden. Zo kan er een weg of constructie gebouwd worden.

Een grondverzetbedrijf vormt meestal de basis van het uit te voeren project. Veel projecten starten met het inhuren van een vakkundig grondverzetbedrijf. Denk aan projecten in de grond-, weg- en waterbouw, cultuurtechniek, natuurbouw of woningbouw.

Vaak zal een grondverzetbedrijf ook een goede fundering moeten plaatsen zodat de grond het gewicht van auto’s of een constructie kan dragen. Er is echter ook de optie om een sloot of vijver te laten graven bij grondverzetbedrijf Gebr. van Breda.

Loon- en grondverzetbedrijf Gebr. van Breda staat voor kwaliteit door jarenlange ervaring en een directe communicatie met u. Wij hebben namelijk als grondverzetbedrijf de grootte om snel te kunnen helpen, maar zijn nog klein genoeg om met klanten een persoonlijke band te bouwen en kwaliteit te leveren bij elk project waar een grondverzetbedrijf aan te pas komt.

U kunt bij loon- en grondverzetbedrijf Gebr. van Breda ook terecht voor een bestratingsbedrijf. Geen probleem. Wij zijn ook in te zetten als wegenbouw bedrijf en rioleringsbedrijf.

Online vraag
Bel direct

Projecten van grondverzetbedrijf Gebr. van Breda

grondverzetprojecten


Veelgestelde vragen

Wat valt onder grondverzet?

In simpele woorden: het weghalen of toevoegen van grond. Het is het verplaatsen van grond om de bouw van een pand of aanleg van infrastructuur mogelijk te maken. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om het afgraven van grond. Maar denk ook juist aan het ophogen van grond.

Heeft Gebr. van Breda eigen materiaal en machines waar ze mee werken?

Ja zeker, voor alle opdrachten en uitdagingen hebben wij eigen machines om de klus te klaren.

Bieden jullie nog andere diensten aan dan enkel grondverzet?

Absoluut, Gebr. van Breda is in te schakelen voor complete projecten. Zo is grondverzet stap één in bijna elk project. Maar ook voor bestrating, wegenbouw en riolering kunt u bij ons terecht.

In welke sectoren hebben jullie allemaal projecten uitgevoerd?

Dit is erg breed. Wij zijn er namelijk voor iedereen, van overheid tot bedrijf tot particulier.

Bekijk hier een greep uit onze projecten op het gebied van grondverzet.

Hebben jullie enkel een uitvoerende rol?

Nee, onze vakmensen zijn er niet alleen voor het uitvoeren van werkzaamheden. Wanneer u contact met ons opneemt spreken we samen uw project of ideeën door. Om tot de juiste oplossing te komen voorzien wij u van advies en samen komen we tot een goed plan.