Grondwerk

Voor van den Haak Tansmission in Geldermalsen zijn wij bezig geweest met het terrein. Wij hebben hier het grondwerk gedaan.

Denk hierbij aan het ontgraven van een terreinuitbreiding en nieuwe bedrijfshal. Wij spreken hier over zo’n 3.000 m³.

Het grondwerk is gedaan met behulp van mobiele kranen, tractoren met dumpers, wiellanders en trilwalsen. Deze machines en voertuigen hebben wij allemaal in eigen beheer.

Online vraag
Bel direct

Diverse werkzaamheden

Onze experts hebben niet enkel goede riolering aangelegd. Ze hebben ook de fundering van menggranulaat onder het bedrijfsterrein en de bedrijfshal aangebracht. Dit was een oppervlakte van 12.000 m². Bij de werkzaamheden kwamen ook de bijbehorende taken. Zo hebben wij keerwanden (75 m), bedrijfsvloerplaten in het laaddock (2.400 m²) en betonstraatstenen rond het bedrijfspand (7.000 m²) aangebracht.

Daarbij was er iets bijzonders aan dit project. Het terrein bestond voor de start geheel uit akkerland. Zo hebben wij dus het akkerland geheel omgetoverd tot bedrijfsterrein. Voor de klant én voor ons werkt dit het fijnst. Zo hebben wij namelijk samen met de klant de best mogelijke voorbereidingen getroffen om een prachtig eindproduct te maken. De klant had namelijk een specifiek idee voor de inrichting van het terrein. Deze hebben wij helemaal kunnen volgen. Dit was mogelijk omdat wij van begin tot eind de werkzaamheden hebben gedaan.

Wij willen graag zo min mogelijk overlast teweeg brengen. Daarom is de bestrating in een zo kort mogelijke tijd gedaan. Zo is er ongeveer 6.500 m² bestrating gelegd in twee weken tijd. Dit was allemaal mogelijk door het machinaal bestraten door middel van Optimas met mechanische stenenklem.Grondwerk - van den haak in tekst

Ga terug naar de overzichtspagina van ons grondverzetbedrijf.