Grondverzet- en wegenbouw bedrijf Gebr. van Breda start 21 juni 2021 met de reconstructie van het oude centrum te Nieuwpoort.

juni 2021 – voorjaar 2023

 

 

Online vraag

 

Bel direct

 

Meer informatie

Fasering van de werkzaamheden

In onderstaande link kunt u de fasering en planning van de uit te voeren werkzaamheden.
Fasering en planning

Berichtgeving:

2 juli 2021:
Beste bewoners,
In tegenstelling tot eerder bericht, starten wij aanstaande maandag met de parkeerplaats op de Schippersweg. Hier zijn we naar verwachting 10 werkdagen mee bezig. Gelieve uw auto tijdelijk op het Hoofd te parkeren. Alvast bedankt!
Als wij klaar zijn op de parkeerplaats, starten wij tegelijkertijd met het bestraten van het laatste stuk van de Schippersweg en de Patersgang. Daarna volgen de Steiger en de Hangsloot.
Goed weekend!

6 juli 2021:
Goedemiddag,
Vanaf 8 juli 2021 zijn wij bezig met de gehele parkeerplaats Schippersweg. Deze is vanaf a.s. donderdag dus dicht. Gelieve uw auto parkeren bij ’t Hoofd.
Alvast bedankt voor uw begrip.

13 juli 2021:
Het eerste deel van de Schippersweg is af. Op dit moment zijn we met de parkeerplaats bezig, dan volgt het laatste stuk van de Schippersweg. Daarna gaan we verder met de Patersgang, Steiger en Hangsloot.

Daarnaast een update over onze vakanties:
Vanaf as vrijdag 16 juli tot en met 6 augustus is de Elianne van der Linden (omgevingsmanager) op vakantie. Voor vragen kunt u tot 28 juli terecht bij Hennie Dappers (uitvoerder), op en rond de Schippersweg en via 0682699360.
Daarna is de bouwvak en zijn wij niet aan het werk van 31 jul 2021 t/m 21 aug 2021. Vanaf 23 augustus 2021 is de omgevingsmanager weer elke maandag om 14:00 aanwezig.

Wekelijks op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download de Omniom-app in de Google Playstore of de Appstore en selecteer het project ‘Reconstructie wegen kern Nieuwpoort’. Hierin vindt u algemene informatie over het project, de planning en updates over de werkzaamheden. Ook kunt u in de app direct contact opnemen met een contactpersoon.

Contactgegevens:

In onderstaand overzicht vindt u de contactgegevens van onze contactpersonen, mocht u vragen hebben horen we dat graag!

Hennie (06-82699360) is uitvoerder en kunt u benaderen voor alle technische vragen.

E-mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar nieuwpoort@bredabv.nl

Tekeningen definitieve inrichting

In link vindt u de tekening van de definitieve inrichting.
Overzichtstekening

Gebr. van Breda; voor alle werkzaamheden. Van terreininrichting tot het bouw- en woonrijp maken van grond.

Bedankt voor uw bezoek!