Over Gebr. van Breda

Gebr. van Breda is een klein aannemersbedrijf werkzaam in de Grond-, Weg- en Waterbouw gevestigd in Geldermalsen. Wij hebben als grondverzetbedrijf, wegenbouw bedrijf en rioleringsbedrijf een ruime ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in de infrasector. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bestratingen en terreininrichting. Gebr. van Breda heeft een ruime ervaring in zowel nieuwbouw, als onderhoudswerkzaamheden, in bovengrondse en ondergrondse infra. Desgewenst kunnen wij ook zorg dragen voor een passend ontwerp of advies voor uw projecten.

Voor Gebr. van Breda is een goede klantenbinding van cruciaal belang voor het bestaan van onze onderneming. Hiervoor zijn twee zaken van belang: betrouwbaarheid en een hoogwaardige kwaliteit.

Online vraag
Bel direct

Geschiedenis

Gebr. van Breda is opgericht in 1976 door de drie broers Kees, Bas en Dick van Breda waarbij werkzaamheden vooral in onderaanneming van (middel)grote aannemersbedrijven in de regio werden uitgevoerd. Binnen enkele jaren is de klantenkring groter geworden en zijn er meer opdrachten verworven als hoofdaannemer bij overheden en particuliere opdrachtgevers. Vanwege deze nieuw verworven opdrachtgevers is in 1991 het besluit genomen de bedrijfsvorm om te zetten naar een besloten vennootschap om beter gesteld te staan voor de toekomst.

1976

De onderneming is opgericht door de broers Kees, Bas en Dick. Er worden voornamelijk werkzaamheden in onderaanneming verricht.

1984

Nieuwbouw van eerste loods op Lingedijk 147 te Geldermalsen.

1991

Gebr. van Breda wordt een besloten vennootschap.

1997

Gebr. van Breda is VCA* gecertificeerd. Bouw van een kantoorpand op Lingedijk 147 gelegen naast de loods.

1999

Er wordt een nieuwe loods met werkplaats en wasplaats gebouwd op Julianaweg 1 te Geldermalsen.

2005

Het VCA* certificaat wordt uitgebreid naar een VCA** certificaat. Daarnaast wordt het NEN-EN-ISO 9001 keurmerk verkregen wat staat voor een internationaal kwaliteitsmanagementsysteem.

2012

Gebr. van Breda breidt uit met een vestiging op Bosmanskamp 49 te Geldermalsen.

2016

Gebr. van Breda verhuist naar Rijnstraat 12 Geldermalsen.

Betrouwbaarheid

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat we betrouwbaar zijn, dit heeft een snelle en efficiënte samenwerking tot gevolg en bevordert de kwaliteit en de algehele workflow. Om dit te bereiken en vooral te behouden is het van belang dat op een eerlijke en transparante wijze wordt gecommuniceerd met zowel onze opdrachtgevers als onze leveranciers en onderaannemers. En dat de gemaakte afspraken ook binnen het voorgestelde tijdsbestek worden nagekomen.

Kwaliteit

Door de platte organisatiestructuur staat de klant gedurende het gehele bedrijfsproces centraal en heeft u direct te maken met de juiste contactpersonen. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op specifieke klanteisen waardoor het beoogde resultaat snel en kostenefficiënt kan worden bereikt. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product te leveren wat resulteert in lagere onderhoudskosten op lange termijn.