Rioleringsbedrijf
Gebr. van Breda

Er zijn verschillende situaties waarin u de hulp van een rioleringsbedrijf nodig heeft. Zo kunt u besloten hebben om zelf een woning te bouwen en moet u hiervoor een riolering aanleggen. Echter kan er ook een nieuwe woonwijk gebouwd worden en heeft u een bedrijf nodig voor het aanleggen van de riolering. Of misschien heeft u problemen met een bestaande riolering en is deze verstopt of beschadigd.

In al deze gevallen kunt u bij Gebr. van Breda terecht. Wij zijn er namelijk voor u als rioleringsbedrijf. Voor de aanleg van riolen met een diameter van zowel 100mm als 800mm, het verhelpen van verstoppingen en het repareren van schade.

Dit alles doen wij, als rioleringsbedrijf, met behulp van jarenlange ervaring en een directe communicatie met u. Wij hebben namelijk de schaalgrootte om direct te kunnen helpen, maar zijn nog klein genoeg om voor persoonlijk contact te zorgen en kwaliteit te leveren bij elk probleem rond rioleringen. Een riolering aanleggen is één van onze vakspecialiteiten. Voor zowel zakelijk als particulier beschikken wij over de nodige vakkennis voor het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw riolering en rioolsystemen.

U kunt bij Gebr. van Breda, als rioleringsbedrijf, ook terecht voor grondverzet, wegenbouw, terreininrichting en bestrating voor uw project.

Online vraag
Bel direct
Rioleringsbedrijf - van den haak referentieheader

Passende riolering voor van den Haak

“Wij hebben voor van den Haak het grondwerk verzorgd. Hierbij hebben we passende riolering aangebracht.”

Geldermalsen 2022 Bouwbedrijf JCVANKESSEL

In opdracht van Bouwbedrijf JCVANKESSEL heeft Gebr. van Breda de terreinuitbreiding verzorgd. Verder willen zij een nieuwe bedrijfshal plaatsen. Hiervoor hebben wij ook het nodige grondwerk gedaan. Naast deze voorbereidingen hebben wij ook voor de nodige riolering gezorgd. Zo hebben wij de rioleringen voor het terrein en hemelwater aangelegd. Dit bestond uit zo'n 600 m. Verder hebben wij ook een vuilwaterriool door middel van een persleiding met pompput aangelegd. Deze was zo'n 150 m.

Rioleringsbedrijf - van den haak detail 1
Rioleringsbedrijf - van den haak detail 2

Direct meer informatie?

Rioleringsbedrijf - herstel geldermalsen header

Herstel riolering Geldermalsen

RIOLERINGSBEDRIJF

“In opdracht van gemeente West Betuwe hebben we in het voorjaar van 2020 een rioolcalamiteit hersteld.”

Geldermalsen 2020 Overheid

In opdracht van gemeente West Betuwe hebben we in het voorjaar van 2020 een rioolcalamiteit hersteld. Hiervoor is ca. 50m1 Betonriool met een diameter van 700mm vervangen voor een GVK buis met een diameter van 800mm.

Rioleringsbedrijf - Herstel geldermalsen in project 1
Rioleringsbedrijf - Herstel geldermalsen in project 2

Direct meer informatie?

Rioleringsbedrijf - jeugdlaan beesd header

Uitbreiding wadi Jeugdlaan

RIOLERINGSBEDRIJF

“De wateroverlast in Beesd met onze hulp voortaan verleden tijd.”

Beesd 2017 Overheid

Omdat het riool de watertoevoer niet meer aan kon, had met in Beesd last van wateroverlast. Wij hebben toen een globale opdracht gekregen waarvoor we zelf een ontwerp konden maken. Hierin is onder andere gekeken naar de structuur van de buizen, kosten en wat er het mooiste uit zal komen te zien. We willen namelijk allemaal dat het straatbeeld netjes en verzorgd is, maar vooral ook functioneel.

Uiteindelijk is er gekozen voor een riool met een diameter van 400 mm in plaats van de 200 mm diameter die er voorheen lag. Om het project te realiseren hebben we overigens een enorme hoeveelheid grond moeten uitgraven, namelijk 1300 m3.

Tot slot hebben wij ook alle bestrating gelegd en is de wateroverlast in Beesd met onze hulp voortaan verleden tijd.

Rioleringsbedrijf - jeugdlaan beesd in project 1
Rioleringsbedrijf - jeugdlaan beesd in project 2

Direct meer informatie?

Rioleringsbedrijf - spoedreparatie geldermalsen header

Spoedreparatie persleiding Geldermalsen

RIOLERINGSBEDRIJF

“Een verzakking zo erg dat een politiewagen door de weg zakte en in het gat terechtkwam. Binnen 6 uur vakkundig door ons opgelost.”

Geldermalsen 2016 Overheid

Bij de spoedreparatie in Geldermalsen is er door ons zeer snel gereageerd. Het gat ontstond om 9 uur ‘s avonds en de volgende ochtend stonden wij al om 7 uur paraat om het gat en de riolering te repareren.

Het gat was ontstaan door een scheur in de riolering. Door deze scheur spoot het water met zo veel kracht naar buiten dat het zand tussen de stenen verdwenen was. Hierdoor was een verzakking ontstaan. Zelfs zo erg dat een politiewagen door de weg zakte en in het gat terechtkwam.

Om het probleem op te lossen hebben we half Nederland moeten doorkruizen om de juiste materialen te vinden. Uiteindelijk is er gebruik gemaakt van een persleiding met een diameter van 400 mm. Daardoor was de persleiding om 3 uur diezelfde dag weer klaar voor gebruik.

Rioleringsbedrijf - verharding rumpt in project 1
Rioleringsbedrijf - verharding rumpt in project 2

Direct meer informatie?

Rioleringsbedrijf - de pluk geldermalsen header

Terreininrichting MFC Geldermalsen

RIOLERINGSBEDRIJF

“Deze optimalisaties van de riolering hebben de klant veel geld bespaard en zijn ook nog eens duurzame oplossingen!”

Geldermalsen 2015 Overheid

Naast alle bestrating die wij voor het multifunctioneel centrum (MFC) in Geldermalsen hebben uitgevoerd, hebben wij ook de riolering geplaatst. Voordat de riolering hier geplaatst kon worden, moest eerst het nodige grondverzet verricht worden. Wij zijn zeer trots op dit project omdat wij meerdere verbeteringen en optimalisaties hebben doorgevoerd. Deze optimalisaties hebben de klant veel geld bespaard en zijn ook nog eens duurzame oplossingen!

We hadden namelijk een nieuwe berekening gemaakt wat betreft de diameter van het riool. Op deze manier kwamen we erachter dat niet alle rioolbuizen een bredere diameter moesten krijgen, maar de rioolbuizen van een kleinere diameter naar een grotere diameter konden overlopen. Op deze manier is het riool verbeterd en zullen er minder snel verstoppingen ontstaan.

Rioleringsbedrijf - de pluk geldermalsen in project 1
Rioleringsbedrijf - de pluk geldermalsen in project 2

Direct meer informatie?

Rioleringsbedrijf - bosmanskamp geldermalsen header

Afkoppelproject West-Betuwe

RIOLERINGSBEDRIJF

“De klant is zeer tevreden en ook wij zijn trots op de uitvoering van dit complexe project! ”

Geldermalsen 2013 Overheid

De gemeente Geldermalsen wilde minder hemelwater naar het riool laten lopen. Bij extreme regenval was het namelijk mogelijk dat het riool de grote hoeveelheid water niet aan zou kunnen en het rioolwater omhoog zou komen. Om dit te voorkomen moest er een plan komen om hemelwater te scheiden van het riool.

De mogelijkheden waren zeer beperkt en uiteindelijk bleek er maar één oplossing te zijn. Deze oplossing hield in dat er een boring onder een bestaande weg uitgevoerd moest worden, voor een buis van 800 mm. Dit alles is gelukt zonder de weg open te leggen, waardoor het verkeer geen hinder heeft gehad van onze werkzaamheden.

Het hemelwater loopt voortaan naar de sloten in plaats van in het riool. De klant was zeer tevreden en ook wij zijn trots op de uitvoering van dit complexe project!

Rioleringsbedrijf - bosmanskamp geldermalsen in project 1
Rioleringsbedrijf - bosmanskamp geldermalsen in project 2

Direct meer informatie?