Wegenbouw bedrijf
Gebr. van Breda

Wegenbouw bedrijf Gebr. van Breda is dé pro in de aanleg van wegenbouw. Niet alleen op het gebied van wegenbouw kunt u bij ons terecht. Voor het woon- of bouwrijp maken van grond, vervangen van lagen asfalt of groot onderhoud en andere taken die te maken hebben met bestrating bent u bij Gebr. van Breda ook aan het juiste adres.

Binnen onze wegenbouw komen al onze diensten bij elkaar. Naast wegenbouw bedrijf zijn we ook actief als bestratingsbedrijf, grondverzetbedrijf en rioleringsbedrijf. Deze drie diensten komen samen en worden samen aangeboden bij de wegenbouw. Bij wegenbouw gaat het dan ook vaak om grote en lange projecten die vanuit de overheid gevraagd worden. Met de vakmensen van Gebr. van Breda, weten wij de projecten binnen de wegenbouw altijd tot een mooi eindproduct te brengen.

Gebr. van Breda staat voor vakmanschap door jaren ervaring en een directe communicatie met u. Wij kunnen namelijk als wegenbouw bedrijf snel te helpen. Maar wij zijn nog wel klein genoeg voor persoonlijk contact en kwaliteit bij elk project binnen de wegenbouw. Van het aanleggen van riolering tot aan de inrichting van uw terrein.

Online vraag
Bel direct
Wegenbouw bedrijf - julianastraat eo header goed

Herinrichting Julianastraat e.o.

WEGENBOUW BEDRIJF

“De herinrichting van de straten heeft als resultaat: een prachrtige en veilige buurt.”

Langerak 2018 Overheid

Voor Gemeente Molenwaard zijn we in de zomer van 2018 gestart met het opnieuw inrichten van de Julianastraat en regio in Langerak. Bij dit project is alle verharding van elementen verwijderd en afgevoerd. De ondergrond is ontgraven en hier is een fundering van gebroken puin gelegd. Daarna is er een nieuwe verharding van elementen gelegd.

Bij dit project zijn ook alle groenvakken opgeschoond en voorzien van nieuwe teelaarde. Sommige parkeervakken zijn vergroot. Daarbij zijn er ook nieuwe vakken gelegd. Borden, straatkolken, palen en hekken zijn vervangen.

Wegenbouw bedrijf - julianastraat eo 2
Wegenbouw bedrijf - julianastraat eo 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - verharding van terrein dyka header goed

Terreinverharding Dyka

WEGENBOUW BEDRIJF

“Het aanleggen van de verharding van het asfalt en passende diensten zorgen voor een mooi en praktisch terrein.”

Amsterdam 2017 - 2018 Bedrijf

Voor bouwbedrijf JC van Kessel hebben wij in 2018 een verharding van het asfalt gelegd. Dit hebben wij bij de nieuwe locatie van Dyka te Amsterdam gedaan. Naast het leggen van de verhardingen van het asfalt, hebben we ook de oude verharding van elementen verwijderd en afgevoerd. Daarnaast is er een nieuwe fundering van gebroken puin gelegd en is de riolering, met de putten waar het water weg kan lopen, vervangen. Verder hebben wij het grondwerk gedaan voor de uitbreiding van de bedrijfshal en de markeringen aangebracht.

Wegenbouw bedrijf - verharding van terrein dyka 2
Wegenbouw bedrijf - verharding van terrein dyka 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - reconstructie schoolstraat eo header goed

Reconstructie Schoolstraat e.o.

WEGENBOUW BEDRIJF

“Door goede renovatie liggen de straten er weer prachtig bij”

Oud-Alblas 2017 - 2018 Overheid

In opdracht van Gemeente Molenwaard hebben we in het najaar van 2017 en in het voorjaar van 2018 de Schoolstraat en de straten daar omheen vernieuwd. Hierbij is in een deel van de wijk een nieuwe afvoer voor hemelwater gelegd van PVC315 mm. De hele bestrating was verwijderd en afgevoerd. Het onderliggende cunet is ontgraven en hier is een nieuwe fundering van gebroken puin gelegd. Hierop zijn de nieuwe verhardingen van elementen gelegd.

Wegenbouw bedrijf - reconstructie schoolstraat eo 2
Wegenbouw bedrijf - reconstructie schoolstraat eo 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - herinrichting nassaustraat eo header goed

Herinrichting Nassaustraat e.o.

WEGENBOUW BEDRIJF

“Mooi team met harde werkers. TOP!”
- Bewoner Nassaustraat

Ottoland 2017 - 2018 Overheid

Voor gemeente Molenwaard zijn wij in het najaar van 2017 gestart met de herinrichting van de Nassaustraat en straten er omheen in Ottoland. Door de veenachtige bodem zakt de verharding van de weg na verloop van tijd naar beneden. Om weer op het juiste peil te komen, is door ons al de oude bestrating verwijderd en afgevoerd. De straatkolken en de riolering hiervan zijn vernieuwd. Daarna is er een nieuwe verharding van puin gelegd van ca. 30cm dik waarop een nieuwe verharding van elementen is gelegd.

Tijdens het werken is er een probleem ontdekt in de hoofdriolering. Als aanvullende opdracht hebben we ca. 70m1 hoofdriolering vervangen door een PVC630 mm buis.

Bij dit project was de communicatie met de omgeving van belang voor de gemeente. Dit is ook een van de gunningscriteria geweest tijdens de aanbesteding. Tijdens onze werkzaamheden hebben we tevredenheidsmetingen uitgevoerd bij de omwonenden. Een opmerking uit de metingen was: 'Mooi team met harde werkers. Top!'.

Wegenbouw bedrijf - herinrichting nassaustraat eo 2
Wegenbouw bedrijf - herinrichting nassaustraat eo 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - woonrijp maken de plantage te meteren header

WOONRIJP MAKEN DE PLANTAGE TE METEREN

WEGENBOUW BEDRIJF

De beste stratenmakers van Geldermalsen “van horen zeggen”, daar zijn we trots op.
- Burgemeester Miranda de Vries.”

Meteren 2012 - 2017 Overheid

De Plantage te Meteren is een meerjarig project voor ons wegenbouw bedrijf dat momenteel nog niet afgerond is. Er is grondwerk verricht en de riolering is aangelegd, maar aan bestrating is er nog genoeg te doen. Voor de bestrating is gekozen voor een relatief duur materiaal, namelijk gebakken stenen. Deze stenen zullen langer mooi blijven en zijn op de lange termijn een betere keuze dan andere stenen.

Bij dit project geldt verder dat wij zeer flexibel zijn en over een goede communicatie beschikken. De bouw wordt namelijk per straat uitgevoerd en het is vaak afwachten wanneer de huizen af zijn en met de bestrating begonnen kan worden. Op deze momenten moeten wij snel de juiste hoeveelheid mensen hebben en zorgen dat alles feilloos verloopt.

Wegenbouw bedrijf - woonrijp maken de plantage te meteren 2
Wegenbouw bedrijf - woonrijp maken de plantage te meteren 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - vervanging asfaltdeklagen parkeerterrein volvo header

Vervanging asfaltdeklagen parkeerterrein Volvo

WEGENBOUW BEDRIJF

“We zijn gekozen door ons niveau van afwerking en meedenken. Cruciaal voor de opdrachtgever.”

Beesd 2016 Bedrijf

Namens bouwbedrijf J.C. van Kessel is ons wegenbouw bedrijf ingeschakeld om de asfaltdeklagen te vervangen van het parkeerterrein. Echter hebben wij niet enkel een compleet nieuwe deklaag gelegd, maar ook het wegdek voorzien van markeringen, zijn bloemvakken aangepast en is er bekabeling voor de lantaarnpalen aangelegd.

De afwerking van dit project was zeer belangrijk voor de opdrachtgever. Daarom was het van essentieel belang dat de communicatie goed zou verlopen en we elkaar feilloos zouden begrijpen. Dit is zeer goed gelukt en de parkeervakken hebben maar een minimale afwijking.

Wegenbouw bedrijf - vervanging asfaltdeklagen parkeerterrein volvo 2
Wegenbouw bedrijf - vervanging asfaltdeklagen parkeerterrein volvo 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - groot onderhoud willem de zwijgerweg header

Groot onderhoud Willem de Zwijgerweg

WEGENBOUW BEDRIJF

“Oude stenen verwijderd, de wegfundering opnieuw gelegd en de riolering van de straatputten geplaatst. De straat ligt er beter dan ooit tevoren bij!”

Geldermalsen 2016 Overheid

Op de Willem de Zwijgerweg waren de stenen geheel versleten en was de weg nodig aan vervanging toe. Men wilde echter niet enkel de bestrating vervangen. Ook moest de straat beter ingericht worden. Om deze indeling te verbeteren en de straat geheel te vernieuwen zijn er diverse diensten uitgevoerd.

Zo hebben wij als wegenbouw bedrijf de oude stenen verwijderd, de fundering van de weg opnieuw gelegd en de riolering van de putten geplaatst. Om aan de regels van een betere indeling te voldoen hebben wij meer dan één parkeerhaven gelegd en de belijningen hiervan aangebracht.

Wij zijn trots op het resultaat en van mening dat de Willem de Zwijgerweg er beter dan ooit bij ligt!

Wegenbouw bedrijf - groot onderhoud willem de zwijgerweg 2
Wegenbouw bedrijf - groot onderhoud willem de zwijgerweg 3

Direct meer informatie?

Wegenbouw bedrijf - rehabilitatie parklaan header

Rehabilitatie Parklaan

WEGENBOUW BEDRIJF

“Tijdens ons werk kwamen we rioolschade tegen, die wij meteen hebben aangepakt en hersteld.”

Culemborg 2015 Overheid

Vanuit de gemeente Culemborg kregen wij opdracht om de Parklaan te bestraten. De bestrating viel namelijk uit elkaar en de inrichting voldeed niet meer aan wat men wilde. Voordat aan de bestrating gestart kon worden hebben we de fundering eruit gehaald en een nieuwe fundering gelegd.

Tijdens de werkzaamheden kwamen we schade aan het riool tegen, deze hebben wij meteen aangepakt en hersteld. Net voordat de bestrating gedaan kon worden, kregen we echter te maken met een calamiteit aan het riool. Om dit probleem op te lossen hebben we maar liefst 12 bronneringspompen moeten gebruiken voor 5 meter riool, een situatie die niet vaak voorkomt. Vooral als je bedenkt dat normaal 1 bronneringspomp wordt gebruikt voor 40 meter riool.

Wegenbouw bedrijf - rehabilitatie parklaan 2
Wegenbouw bedrijf - rehabilitatie parklaan 3

Direct meer informatie?

Vraag hét wegenbouw bedrijf van Geldermalsen