Wegenbouwbedrijf
Gebr. van Breda

Wegenbouwbedrijf Gebr. van Breda is dé professional in de aanleg van wegenbouw. Voor het woon- of bouwrijp maken van projecten, vervangen van asfaltdeklagen of groot onderhoud en andere bestratingswerkzaamheden bent u bij Wegenbouwbedrijf Gebr. van Breda aan het juiste adres.

Binnen de wegenbouw komen al onze activiteiten bij elkaar. Naast wegenbouwbedrijf zijn we ook actief als bestratingsbedrijf, grondverzetbedrijf en rioleringsbedrijf. Deze drie werkzaamheden komen samen en worden gezamenlijk aangeboden bij de wegenbouw. Bij wegenbouw gaat het dan ook vaak om grote en langdurige projecten die vanuit de overheid aangevraagd worden. Met de vakspecialisten van wegenbouwbedrijf Gebr. van Breda, weten zij de projecten binnen de wegenbouw altijd te laten resulteren in een mooi eindproduct.

Gebr. van Breda staat namelijk voor vakmanschap door jarenlange ervaring en een directe communicatie met u. Wij hebben namelijk als wegenbouwbedrijf de schaalgrootte om snel te kunnen helpen, maar zijn nog klein genoeg om een persoonlijk gevoel over te brengen en kwaliteit te leveren bij elk project binnen de wegenbouw.

Wegenbouwbedrijf - Woonrijp maken De plantage Te Meteren

Woonrijp maken De plantage te Meteren

De beste stratenmakers van Geldermalsen “van horen zeggen”, daar zijn we trots op.
- Burgemeester Miranda de Vries.”

Meteren 2012 - 2017 Overheid

De Plantage te Meteren is een meerjarig project voor ons wegenbouwbedrijf dat momenteel nog niet afgerond is. Er is grondwerk verricht en de riolering is aangelegd, maar aan bestrating is er nog genoeg te doen. Voor de bestrating is gekozen voor een relatief duur materiaal, namelijk gebakken stenen. Deze stenen zullen langer mooi blijven en zijn op de lange termijn een betere keuze dan andere stenen.

Bij dit project geldt verder dat wij zeer flexibel zijn en over een goede communicatie beschikken. De bouw wordt namelijk per straat uitgevoerd en het is vaak afwachten wanneer de huizen af zijn en met de bestrating begonnen kan worden. Op deze momenten moeten wij snel de juiste hoeveelheid mensen hebben en zorgen dat alles feilloos verloopt.

Wegenbouwbedrijf - Woonrijp maken De Plantage te Meteren
Wegenbouwbedrijf - Woonrijp maken De Plantage te Meteren

Direct meer informatie?

Wegenbouwbedrijf - Asfaltering Volvo Beesd

Vervanging asfaltdeklagen parkeerterrein Volvo

“We zijn gekozen door ons niveau van afwerking en meedenken. Cruciaal voor de opdrachtgever.”

Beesd 2016 Bedrijf

Namens bouwbedrijf J.C. van Kessel is ons wegenbouwbedrijf ingeschakeld om de asfaltdeklagen te vervangen van het parkeerterrein. Echter hebben wij niet enkel een compleet nieuwe deklaag aangebracht, maar ook het wegdek voorzien van markeringen, zijn bloemvakken aangepast en is er bekabeling voor de lantaarnpalen aangelegd.

De afwerking van dit project was zeer belangrijk voor de opdrachtgever. Daarom was het van essentieel belang dat de communicatie goed zou verlopen en we elkaar feilloos zouden begrijpen. Dit is zeer goed gelukt en de parkeervakken hebben maar een minimale afwijking.

Wegenbouwbedrijf - Asfaltering Volvo Beesd
Wegenbouwbedrijf - Asfaltering Volvo Beesd

Direct meer informatie?

Wegenbouwbedrijf - Wegenbouw Geldermalsen

Groot onderhoud Willem de Zwijgerweg

“Oude stenen verwijderd, de wegfundering opnieuw aangebracht en de riolering van de straatputten geplaatst. De straat ligt er beter dan ooit tevoren bij!”

Geldermalsen 2016 Overheid

Op de Willem de Zwijgerweg waren de stenen geheel versleten en was de weg hoognodig aan vervanging toe. Men wilde echter niet enkel de bestrating vervangen, ook moest de straat beter ingericht worden. Om deze indeling te verbeteren en de straat geheel te vernieuwen zijn er verschillende activiteiten uitgevoerd.

Zo hebben wij als wegenbouwbedrijf de oude stenen verwijderd, de wegfundering opnieuw aangebracht en de riolering van de straatputten geplaatst. Om aan de regels van een betere indeling te voldoen hebben wij meerdere parkeerhavens geplaatst en de belijningen hiervan aangebracht.

Wij zijn trots op het eindresultaat en van mening dat de Willem de Zwijgerweg er beter dan ooit tevoren bij ligt!

Wegenbouwbedrijf - Groot onderhoud Willem de Zwijgerweg
Wegenbouwbedrijf - Groot onderhoud Willem de Zwijgerweg

Direct meer informatie?

Wegenbouwbedrijf - Parklaan Culemborg

Rehabilitatie Parklaan

“Tijdens ons werk kwamen we rioolschade tegen, die wij meteen hebben aangepakt en hersteld.”

Culemborg 2015 Overheid

Vanuit de gemeente Culemborg kregen wij opdracht om de Parklaan te bestraten. De bestrating viel namelijk uit elkaar en de inrichting voldeed niet meer aan wat men wilde. Voordat aan de bestrating begonnen kon worden hebben we de fundering ontgraven en een nieuwe fundering gelegd.

Tijdens de wegwerkzaamheden kwamen we rioolschade tegen, die wij meteen hebben aangepakt en hersteld. Net voordat de bestrating uitgevoerd kon worden kregen we echter te maken met een rioolcalamiteit. Om dit probleem op te lossen hebben we maar liefst 12 bronneringspompen moeten gebruiken voor 5 meter riool, een uitzonderlijke situatie als je bedenkt dat je gewoonlijk 1 bronneringspomp gebruikt voor 40 meter riool.

Wegenbouwbedrijf - Parklaan Culemborg
Wegenbouwbedrijf - Parklaan Culemborg

Direct meer informatie?

Vraag hét wegenbouwbedrijf van Geldermalsen